Διαβάστε αυτόν τον σύντομο οδηγό

όροι και προϋποθέσεις

Η επιβεβαίωση μιας κράτησης από τον επισκέπτη θεωρείται ως αποδοχή αυτών των όρων.

Σε αυτούς τους όρους της επιχείρησης, η έκφραση «επισκέπτης» σημαίνει το άτομο, την εταιρεία ή την εταιρεία που κάνει κράτηση ή διαμένει στο K4Kythnos. Αυτοί οι όροι ισχύουν για όλες τις κρατήσεις (εκτός αν ισχύουν διαφορετικοί όροι για μια συγκεκριμένη κράτηση).

Οι τιμές των K4Kythnos vacation villas

Όλες οι δημοσιευμένες τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ (και τοπικούς φόρους) στην τρέχουσα τιμή. Οι τιμές διαμονής είναι ανά κατοικία ανά διανυκτέρευση

Αφιξη & αναχώρηση

Check-In: 15:00 - Check-Out: 11:00
Οι επισκέπτες που παραμένουν στην κατοικία μετά τις 12:00 χρεώνονται το 50% της ημερήσιας τιμής της κατοικίας.
Οι επισκέπτες που παραμένουν στην κατοικία μετά τις 17:00 χρεώνονται το 100% της ημερήσιας τιμής της κατοικίας.

Ακυρώσεις, Τροποποιήσεις & Μη Αφίξεις

Ακυρώσεις (επιστρέψιμης κράτησης):
Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 31 ημέρες πριν από την άφιξη, δεν χρεώνεται τέλος ακύρωσης.
Σε περίπτωση ακύρωσης από 30 ημέρες έως 11 ημέρες πριν από την άφιξη, το 30% του συνολικού ποσού του καταλύματος θα κρατηθεί ως χρέωση ακύρωσης.
Σε περίπτωση ακύρωσης 10 ημέρες πριν από την άφιξη, το 100% του συνολικού ποσού του καταλύματος θα κρατηθεί ως ακυρωτικό.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, ολόκληρο το ποσό του καταλύματος (100%) θα κρατηθεί ως ακυρωτικό.
Ακυρώσεις (από ΜΗ επιστρέψιμη κράτηση):
Σε περίπτωση ακύρωσης, τροποποίησης ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί η συνολική τιμή της κράτησης.
Τροποποιήσεις:
Για να τροποποιήσετε την κράτησή σας, απλώς ακυρώστε και κάντε νέα κράτηση online (στο διαδίκτυο). Ισχύουν χρεώσεις ακύρωσης. Πλήρεις οδηγίες περιλαμβάνονται στο email επιβεβαίωσης κράτησης.
Μη Άφιξη:
Ισχύει πολιτική ακύρωσης, δηλαδή το 100% της συνολικής κράτησης θα κρατηθεί.

Πληρωμή

ΜΗ επιστρέψιμη κράτηση
Η συνολική τιμή της κράτησης θα χρεωθεί την ημέρα της κράτησης.

Επιστρέψιμη κράτηση
Απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα για την εξασφάλιση της κράτησης και υπόκειται στην έγκριση της τράπεζας.
Το 30% του συνολικού ποσού διαμονής θα χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα * που χρησιμοποιήθηκε για την κράτηση, 30 ημέρες πριν από την άφιξη. Το υπόλοιπο ποσό (70%) χρεώνεται 10 ημέρες πριν από την άφιξη.
Σε περίπτωση αποτυχίας πληρωμής, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς περαιτέρω υποχρέωση.
* Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα έχει λήξει ή δεν λειτουργεί, απαιτούνται νέα στοιχεία πιστωτικής κάρτας μέσω αλληλογραφίας ή τροποποίησης κράτησης. Εάν αυτό δεν τηρείται, η κράτησή σας θα ακυρωθεί.

Εγγύηση

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ποσό 150 € θα προεγκριθεί από την πιστωτική σας κάρτα ως εγγύηση. Η εγγύηση είναι για λόγους ασφαλείας και θα επιστραφεί κατά την Ημερομηνία Αναχώρησης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνουν παρακρατήσεις ή ζημιές.

Χώρος στάθμευσης

Το K4Kythnos δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιά, κλοπή από το όχημα ή για κλοπή οχημάτων που σταθμεύουν στις εγκαταστάσεις μας.

Ασφάλιση

Συνιστάται στους επισκέπτες να έχουν ασφάλιση για την ακύρωση, τον περιορισμό και την απώλεια αποσκευών, προσωπικών ειδών και χρημάτων.

Ανήλικοι

Βρέφη και παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν δωρεάν, βάσει χωρητικότητας δωματίου. Εισαγάγετε αιτήματα για βρεφικές κούνιες, σημειώνοντας την ηλικία του παιδιού, στο πλαίσιο σχολίων όταν υποβάλλετε μια κράτηση. Η βρεφική κούνια παρέχεται δωρεάν, βάσει διαθεσιμότητας.
Οι επισκέπτες κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από έναν υπεύθυνο ενήλικα για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους και ότι η συμπεριφορά των παιδιών είναι κατάλληλη.

Σκύλοι και άλλα κατοικίδια

Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αποκλειστικά κατά την κρίση της ομάδας K4Kythnos. Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το κατοικίδιο ζώο σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο του κατοικίδιου ζώου και θα είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό, μπορεί να προκληθεί από το κατοικίδιο.
Λάβετε υπόψη ότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ειδικούς περιορισμούς και ελέγχους στη διασυνοριακή κυκλοφορία των περισσότερων ζώων και πτηνών.

Συμπεριφορά

Το K4Kythnos διατηρεί το δικαίωμα να κρίνει αν είναι αποδεκτά τα επίπεδα θορύβου ή αν είναι κατάλληλη η συμπεριφορά των επισκεπτών, πελατών ή εκπροσώπων, οι οποίοι πρέπει να συμμορφωθούν αν ζητήθει από την ομάδα του K4Kythnos. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, το K4Kythnos μπορεί να τερματίσει την κράτηση αμέσως χωρίς να είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων ή αποζημίωση.

Διακρίσεις

Είναι πολιτική του Κ4Kythnos να μην κάνει διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, οικογενειακής κατάστασης, ηλικίας, εθνικής καταγωγής ή αναπηρίας. Οι επισκέπτες και το προσωπικό αναμένεται να συμμορφωθούν με αυτήν την πολιτική και το K4Kythnos μπορεί, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στον επισκέπτη, να απομακρύνει από το K4Kythnos οποιοδήποτε άτομο ή άτομα που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική.

Ευθύνη

Το K4Kythnos δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιά, κλοπή από το όχημα ή κλοπή οχημάτων που σταθμεύουν στις εγκαταστάσεις του K4Kythnos.
Οι φιλοξενούμενοι είναι υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν στις κατοικίες που έχουν ενοικιάσει, σε έπιπλα, σκεύη ή και εξοπλισμό αυτών, από οποιαδήποτε πράξη, παράλειψη, ή παραμέληση των επισκεπτών, ή των φιλοξενούμενων τους και θα πληρώσουν στο K4Kythnos κατόπιν αιτήματος το απαιτούμενο ποσό για να αποκατασταθεί οποιαδήποτε τέτοια ζημιά.