η ομάδα μας

K4Kythnos

Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας γεμάτη αυθεντικές στιγμές νησιωτικής ζωής και υψηλού design.

To K4 Kythnos αποτελείται από μία καταξιωμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, designers και δημιουργών, οι περισσότεροι με καταγωγή την Κύθνο, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ξεχωριστές κατοικίες εμπνευσμένες από το φυσικό τοπίο του νησιού και την Κυκλαδίτικη αισθητική.

Στόχος του Κ4 Kythnos είναι κάθε πρότζεκτ να ζωντανεύει μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο του και να αναδύει την αίσθηση ενός πραγματικού Κυκλαδίτικου σπιτιού έτσι ώστε ο επισκέπτης να αισθάνεται την άνεση και την χαλάρωση που αποζητά στις διακοπές.

Φιλοξενία

Όποιο προορισμό του K4 Kythnos κι αν επιλέξετε για τις διακοπές σας πάντα θα υπάρχει ένα μέλος της ομάδας μας να σας υποδεχτεί και να σας κατατοπίσει.
Μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τους επισκέπτες μας τα μυστικά του νησιού, τις πιο ήσυχες παραλίες για μπάνιο, κρυφές διαδρομές και μονοπάτια καθώς και τα καλύτερα μέρη για φαγητό και διασκέδαση.
Η ομάδα του K4 Kythnos αναλαμβάνει να κάνει τη διαμονή σας όσο πιο ξένοιαστη και απολαυστική γίνεται γι’αυτό και όλα τα σπίτια είναι φροντισμένα στην πιο μικρή τους λεπτομέρεια και εξοπλισμένα με ότι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονή σας.

Βιώσιμη αρχιτεκτονική & design

Όλες οι κατοικίες διαμορφώνονται με βάση την φυσική κλίση του εδάφους χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά επίπεδα και δημιουργώντας χώρους ευάερους και ευήλιους με θέα στην θάλασσα.
Σε όλα τα κτίρια έχει χρησιμοποιηθεί ντόπια πέτρα, φυσικές σκιάσεις με καλαμωτές και έχουν γίνει φυτεύσεις ξερικών φυτών και μυρωδικών που ευδοκιμούν στην Κύθνο όπως λεβάντα, ρίγανη, δύοσμος, κάπαρη, χαμομήλια κα.
Οι χρωματισμοί, τα υλικά και η διακόσμηση των σπιτιών είναι πάντα σε αρμονία με τους φυσικούς τόνους του τοπίου, ενώ κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά μελετημένη και σύμφυτη με την εύζειν φιλοσοφία του Κ4 Kythnos και των ανθρώπων του.

Τρόπος ζωής

Μας αρέσει να φροντίζουμε τους κήπους μας που είναι γεμάτοι με εποχιακά τοπικά φυτά που δεν χρειάζονται πολύ νερό για συντήρηση -όπως λεβάντα, κάπαρη, χαμομήλια, μαργαρίτες, ελιές κλπ.

Η Κύθνος, όπως όλα τα νησιά των Κυκλάδων, έχει περιορισμένους υδάτινους πόρους, επομένως είμαστε πάντα προσεκτικοί με το νερό και ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έχουν παρόμοια στάση όσον αφορά τις καθημερινές τους ρουτίνες όταν χρησιμοποιούν τα ντους ή άλλες συσκευές που καταναλώνουν πολύ νερό.

Η ομαδικότητα ειναι ΔΥΝΑΜΗ...
Όταν υπάρχει ομαδική εργασία και συνεργασία, θαυμάσια πράγματα μπορούν να επιτευχθούν.